Wat is paranormaal therapie
 

Paranormaal therapie (magnetiseren, mesmerisme of in de volksmond ook wel strijken genoemd) is een oeroude universele behandelwijze. Het is zo oud als de mensheid zelf.

Alle ziekten worden veroorzaakt door verstoringen van het evenwicht in het krachtenveld van het zieke lichaam. Dat leidt tot een onharmonische verdeling van de kracht over het gehele lichaam

Er bestaat in het universum een doordringende en verbindende kracht, een volkomen beweeglijke stof van onvergelijkbare fijnheid. Deze energie of trilling resoneert met het energieveld van de te behandelen persoon, waarmee zowel het lichamelijke, het mentale, het psychische, het psychosociale alsook het spirituele niveau in harmonie kunnen worden gebracht. Voor het genezen van de ziekte is het herstellen van het evenwicht nodig. Dit herstel moet worden bewerkstelligd door toevoer van die kracht/energie aan het lichaam van de zieke. Deze toevoer geschiedt door een Paranormaal therapeut, die bekend is met de ziekteleer en met de techniek van het magnetiseren. Klachten kunnen hierdoor verminderen of verdwijnen.

De Paranormaal therapeut werkt met zijn/haar handen via handoplegging. Kosmische energie doordrenkt alle materie en dus ook levende wezens. De Paranormaal therapeut kan deze helende energie doorgeven aan de cliënt. Omdat het lichaam en de geest in balans komt, wordt het zelfgenezend vermogen van de cliënt gestimuleerd.

Het is bewezen dat paranormale behandelingen aantoonbare effecten hebben op mensen, dieren en planten. Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat 90% van de cliënten baat hebben bij de behandelingen. Ook ervaren veel cliënten een verbeterde kwaliteit van hun leven.

De therapie werkt preventief als ook ter ondersteuning en ter bevordering van het genezingsproces, ten tijde van ziekten of aandoeningen. Paranormaal therapie kan samen naast de reguliere behandelwijze gegeven worden.